Vanliga frågor

Vad är Wireguard? Wireguard är nästa generations VPN-protokoll med ökad säkerhet, högre hastighet och starkare kryptering. Wireguard utvecklas av Jason A. Donenfeld och distribueras med öppen källkod-licenser. Läs mer om Wireguard på Wireguard.com.

Vad betyder det att jag kan skapa fem (5) konfigurationsfiler? Det betyder att du kan köra Wireguard samtidigt på fem olika enheter som använder fem olika konfigurationsfiler (vilket motsvarar fem olika nycklar på vår server). Tänk på att om du skapar en sjätte konfigurationsfil så slutar den första att fungera. Du har alltså alltid fem (5) fungerande konfigurationsfiler. När du loggar in på den här sidan skapas automatiskt en ny fil, så det kan vara bra att hålla räkningen på hur många filer du skapat.

Med Integrity VPN från Bahnhof har jag rätt till 10 samtidiga anslutningar. Hur påverkar de? De påverkas inte alls. Du har kvar dina 10 max samtidiga anslutningar på "vanliga" Integrity VPN från Bahnhof. De fem maximala samtidiga anslutningarna via Wireguard läggs på toppen av detta.

Är det bara Bahnhofkunder som får Wireguard från Integrity VPN? På den här sidan är det bara Bahnhofkunder som kan få Wireguard, ja. Men vi kommer snart släppa Wireguard för dig som har Integrity VPN från en annan internetleverantör också.

På vilka plattformar kan jag använda Wireguard? Du kan använda Wireguard på Windows, macOS, Linux, iOS, iPadOS och Android. Se våra instruktioner på förstasidan.

Lagrar ni någon data? Nej. Vi är en aktiv motståndare av övervakning. Du kan läsa mer om vilka åtgärder vi vidtagit för att inte datalagra här: https://integrity.st/datalagring.

Vilka står bakom tjänsten? Wireguardtjänsten är en del av Integrity VPN, som drivs av svenska 5 juli-stiftelsen. Vi är en transparent stiftelse som kämpar för internetanvändares rätt till frihet, säkerhet och integritet. Läs mer om 5 juli-stiftelsen på 5july.org och läs våra nätnyheter på Femtejuli.se.

Hur kan jag kontakta er? Du når oss på info AT 5july.org. Mejla gärna krypterat, PGP fingerprint: F6E3 61DC FB70 6E0D 3768 5A23 AEE1 E2FE A282 6DAA. Observera att direktsupport ges av din internetleverantör, men vi gör vårt bästa för att svara på allmänna frågor.